Maatwerk

Maatpakken

 

MAATPAKKEN 10-DAAGSE

23 maart t/m 2 april

Vanaf donderdag 23 maart tot zondag 2 april hebben we weer de maatpakken 10-daagse! Kom naar Duetz en laat vrijblijvend uw maten opmeten. Als u tijdens de maatpakken 10-daagse besluit een maatpak te bestellen krijgt u een 2e maatbroek CADEAU!

Maatwerkpakken voor heren

Uiteraard maken we kostuums en maatpakken op maat. Een kostuum dat als gegoten zit, zit doorgaans gewoon een stuk mooier dan een kostuum dat niet op maat gesneden is. De perfecte snit doet veel voor uw figuur. En het draagt bij aan de krachtige uitstraling waarnaar de meeste heren op zoek zijn. Naast het op maat laten maken van kostuums heeft u de mogelijkheid om zich te onderscheiden met een op maat gemaakt overhemd, colbert of ander kledingstuk. Zo kiest u altijd voor stijl én comfort.

Maatpakken van verschillende merken

In onze ruime collectie kostuums en andere kleding van wereldwijd gewaardeerde kledingmerken slaagt u bijna altijd wel. Toch kan het zijn dat u een kledingstuk nog beter gesneden wilt zien. Dat kan! Onze specialisten maken de kleding van de bekende merken voor u op maat.

 

Maak een afspraak

Klanten beoordelen Duetz met een 8.8 uit 18 beoordelingen
Contact